TOCA, TOCA

L'Horta Teatre

Sinopsi

Dos personatges es troben a un espai especial, un espai preparat per al joc, una gran catifa sensorial plena de textures, colors i sorpreses. Els nostres personatges descobriran, jugant amb teixits, les possibilitats de moviment del seu cos i diferents sensacions mitjançant el sentit del tacte.

Travessarem diferents paisatges que es compondran amb els teixits, el cos i molta imaginació.

Valors Pedagògics

Toca, toca busca estimular el descobriment de les parts del cos i les seues particularitats. Proposa l’exploració diversos materials i les seues diferents qualitats.

Toca, toca convida a estimular la nostra imaginació jugant amb draps i llençols. El teatre físic i l’expressió vocal seran els llenguatges que utilitzarem per contar la història de dos personatges que es troben per jugar a una gran catifa sensorial.

A més, aquest projecte naix del compromís davant la crisi climàtica i la consciència sobre la problemàtica dels residus tèxtils. La proposta plàstica integra la premissa de donar una segona vida escènica a materials i tèxtils fets servir en anteriors propostes de la companyia L’Horta Teatre.

Descripció

TipusTeatre | Arts Plàstiques | Proximitat
IdiomaValencià
Per aPrimer Cicle d'Educació Infantil (de 0 a 3 anys)
DataDel 15 d'abril al 17 de maig del 2024
Funcions1 funció diària a les 10.30 h
AforamentReduït a 100 espectadors per funció
CompanyiaL'Horta Teatre (C. Valenciana)

Fitxa Artística

Dramatúrgia i direccióKika Garcelán

Fotos i vídeos

Descàrregues

L'Horta Teatre

Altres espectacles de campanya escolar

@lhortateatre