CAMPANYA ESCOLAR

BENVINGUTS A SALA L'HORTA!
BENVINGUTS A CASA VOSTRA!

Benvingudes i benvinguts al

Teatre dels Xiquets

Presentem la programació de la XXIV Campanya Escolar de la Sala L’Horta.

Durant aquest curs 2023-2024 continuarem brindant una àmplia oferta d’espectacles per a escolars en valencià, oferint nou propostes teatrals de diferents disciplines artístiques dirigides a les diferents etapes educatives: del primer cicle d’educació infantil fins a batxillerat.

Des de Sala L’Horta volem oferir una programació que vincule el divertiment amb l’activació del pensament crític i la reflexió sobre temes rellevants durant la formació dels infants i joves mitjançant els espectacles i les seues temàtiques detonants, com les conseqüències de les guerres, la soledat, el dol, l’assetjament escolar o la salut mental.

Cada funció és una oportunitat única per connectar amb les emocions i per a cultivar valors com l’empatia o la tolerància. A través de les actuacions, l’alumnat coneix noves vies d’aprenentatge i les possibilitats creatives que suposa la visualització d’una obra de teatre. A més, la visita a la Sala L’Horta permet també que els xiquets, xiquetes i joves es familiaritzen amb principis essencials com el respecte a la resta de companys, companyes i professionals de l’àmbit artístic i tècnic, una cosa indispensable per al bon resultat de la funció.

Considerem i defensen el teatre com a eina didàctica i un vessant de l’art que contribueix a concedir el pes que té la imaginació per mitjà de l’expressivitat que ofereix la dramatúrgia i els recursos escènics.

Apostem per la mediació com a vehicle entre el teatre i l’educació. Per això continuem oferint després de cada funció, un moment de conversa on compartir pensaments i reflexions entre l’alumnat i les companyies, així com la incorporació de recursos pedagògics en línia per a treballar a l’aula, l’acompanyament en la formació d’arts escèniques per a docents a través de cursos i trobades pont entre les escoles i Sala L’Horta.

Un curs més, gràcies per confiar en les arts escèniques i demostrar que aquestes poden ser un acompanyament idoni a la feina realitzada des dels centres docents i des de casa.

Tots i totes teniu lloc a la Sala L’Horta.

 

Campanya adherida a

@lhortateatre