CAMPANYA ESCOLAR

BENVINGUTS A SALA L'HORTA!
BENVINGUTS A CASA VOSTRA!

Benvingudes i benvinguts al

Teatre dels Xiquets

Presentem la programació de la XXIII Campanya Escolar de la Sala L’Horta.

Com des de fa més de vint anys, la Sala L’Horta ha preparat una nova oferta d’espectacles per al nou curs escolar. Durant aquesta temporada 2022-2023 passaran pel nostre escenari huit propostes teatrals de diferents disciplines artístiques, dirigides a les diverses etapes educatives: des del primer cicle d’educació infantil fins al batxillerat.

Enguany hem tractat de brindar un programa que combine l’entreteniment amb la difusió del pensament crític sobre qüestions rellevants en la societat contemporània: la consciència mediambiental, l’autoestima, la visibilitat de la diferència o la protesta contra les injustícies.

Considerem que el teatre manté la seua vigència com una eina didàctica. Una modalitat d’art que contribueix a atorgar importància a la imaginació i a l’atenció mitjançant l’expressivitat que ofereixen la dramatúrgia i els recursos escènics. Cada funció matinal és una oportunitat irrepetible per connectar amb les emocions i per cultivar valors com l’empatia o la tolerància. Actuacions en viu que ens obrin noves vies d’aprenentatge i de possibilitats creatives mentre ens fan passar una bona estona.

La visita a la Sala L’Horta també permet que els grups escolars que ens visiten es familiaritzen amb alguns principis de l’espai teatral. Per exemple, posar en pràctica el respecte a la resta de companys i companyes, o la consideració al treball de l’equip artístic i tècnic, són aspectes indispensables per al bon recorregut de la funció.

A més a més, i seguint amb el projecte de remodelació que hem incorporat en els últims anys a les nostres instal·lacions, aquesta temporada la sala ofereix al públic algunes novetats que esperem que milloren notablement la vostra experiència.

Un curs més, gràcies per confiar en les arts escèniques i demostrar que aquestes poden ser un acompanyament idoni a la feina realitzada des dels centres docents i des de casa.

Tots i totes teniu lloc a la Sala L’Horta.

Campanya adherida a

@lhortateatre