Preguntes freqüents

Totes les qüestions referents a la COVID19

Per descomptat, seguim adaptant-nos a la realitat del moment. Aquesta temporada, mantindrem les mesures sanitàries durant les visites del públic escolar:

  • Ús de gel hidroalcohòlic.
  • Entrades i eixides esglaonades.
  • Reducció de l’aforament.
  • Separació per grups estables de convivència.
  • Augment de la distància entre grups.
  • Possibilitat de concertar funcions tancades per a centres.
  • Ventilació d’espais.
  • Desinfecció del pati de butaques i zones comunes.
  • Ús obligatori de la mascareta.

Com sempre, nosaltres ens encarreguem de tot. Solament us demanem que, entre tots i totes, parem especial atenció a alguns aspectes indispensables que garanteixen el transcurs adequat de les sessions matinals. Aquests punts són el compliment del protocol de prevenció, la consideració cap a la resta de companys i companyes, el respecte pel treball de l’equip artístic i tècnic, el bon ús de les instal·lacions, i la puntualitat.

 

Per a quins cursos escolars teniu propostes d’espectacles?

Us oferim espectacles per a tots els cursos escolars. Des d’Educació infantil, 1r, 2n i 3r cicle de primària, fins a ESO i Batxillerat. Podeu rebre més informació si ens consulteu directament sobre algun espectacle en concret. Enguany oferim també un espectacle dirigit als més menuts (de 0 a 3 anys 1r cicle d’educació infantil).

 

Quina és la durada dels espectacles?

Quasi tots els espectacles tenen una durada al voltat d’1 hora llevat dels espectacles de proximitat i els dirigits a la primera infància que solen tindre una durada de 30 minuts.

 

Teniu material pedagògic per treballar a classe?

Clar que sí! Podeu trobar tot el material en cada pàgina de l’espectacle i a l’apartat material pedagògic. Si trobeu a faltar algun dossier o teniu alguna consulta, no dubteu en contactar amb nosaltres.

 

Quin és el preu de l’entrada?

El preu per alumne per a cadascun dels espectacles és de 5 €.

 

Hem d’abonar algun senyal al realitzar la reserva?

Per a la temporada 2021-2022 hem introduït aquesta novetat. Una vegada hàgeu fet la reserva haureu d’abonar 1 € per alumne en concepte de reserva. Aquest senyal el podreu realitzar mitjançant transferència bancària i us el descomptarem de l’import total que haureu d’abonar el dia de la vostra visita. En cas de suspensió de la funció per causes de força major, us la reintegrarem.

 

Per què hem d’abonar el senyal?

És important que pregueu consciència de les tasques prèvies de gestió que comporta l’organització d’una campanya escolar per on passen més de 16.000 alumnes i del compromís que s’adquereix tant amb la sala com amb les companyies, actors i tècnics, moltes d’aquests de fora de la Comunitat Valenciana. En moltes ocasions hi ha escoles que no es presenten el dia de la representació o anul·len les seues reserves amb molt poca antelació i sense una raó justificada.

 

Si algun alumne es posa malalt, ens el cobrareu?

No. Només us cobrarem els alumnes que assisteixen a l’activitat. No obstant això, tan sols acceptarem un màxim d’un 10% de baixes respecte de la reserva feta. La resta s’haurà d’abonar en la seua totalitat.

 

Com es realitza el pagament?

El pagament es realitza el mateix dia que veniu al teatre. Es pot realitzar en metàl·lic o per transferència bancària posterior. Solament us cobrarem els assistents. Per tant, és molt important que abans de fer la reserva us assegureu bé del nombre d’alumnes que assistiran a la visita i us ajusteu al màxim.

 

On pot parar l’autobús per a descarregar als xiquets/es?

Recordeu que els autobusos no podran descarregar a la mateixa porta del teatre. Per tal de no crear embussos i per a facilitar el pas de la resta d’autobusos que transiten pel nostre carrer, haureu de baixar en l’esplanada que hi ha entre el col·legi Rosa Llàcer i la pista d’esports coberta. És convenient que aviseu al conductor d’aquestes indicacions.

 

Els horaris de les funcions són sempre els mateixos?

Sí. Els espectacles amb una funció programada comencen a les 10.30 h i els que tenen doble funció a les 10.00 h i a les 11.30 h. Només es modifica l’horari quan hi ha alguna situació excepcional.

 

Amb quina antelació hem d’estar al teatre?

Us preguem que almenys estigueu ací 15 minuts abans de l’inici de la sessió. Recordeu que sempre tardem una miqueta a asseure-vos, sobretot quan parlem de l’alumnat més menut, i és molt important que sigueu puntuals.

 

Com organitzeu l’entrada de les escoles?

L’ordre d’entrada de les escoles s’organitza per les edats dels assistents. És a dir, primer entren les escoles que porten alumnes més menuts i després els que porten alumnes més majors. En cas que coincidisquen les edats dels alumnes l’ordre d’entrada s’organitza segons l’ordre d’arribada al teatre. Per a garantir el bon funcionament de l’entrada és necessari que sigueu puntuals. No obstant això, l’equip de Sala L’Horta es reserva el dret d’alterar l’ordre d’entrada en casos d’impuntualitat i casos d’alumnat amb alguna discapacitat.

 

Si ja ha començat la funció, podem entrar?

És molt important que arribeu amb temps suficient al teatre per no endarrerir l’inici de la funció i començar amb puntualitat. Una vegada l’espectacle haja començat no podreu entrar a la sala per respecte als artistes i a la resta del públic.

 

Es pot menjar dins de la sala?

No està permés consumir refrescs ni menjar dins de la sala. Tan sols, podreu entrar amb ampolles d’aigua. Així, haureu de guardar els esmorzars per a menjar-vos-els una vegada acabe la representació.

 

Hi ha algun lloc on poder esmorzar?

Molt a prop del teatre, just on us deixaran els autobusos, es troba la pista d’esports coberta i podreu fer-ne ús per a esmorzar i fer temps abans o després de la vostra visita al teatre. D’altra banda al costat de la zona d’esports coberta es troba un parc infantil del qual també podreu fer-ne ús.

 

Què fem si plou o fa mal oratge el dia de la nostra visita?

En principi assistir al teatre. No us preocupeu, en aquestes ocasions excepcionals farem tot el possible perquè el mal oratge no modifique els vostres plans i puguem portar a terme l’activitat tal com havíem previst.

 

Hi ha algun problema si volem assistir amb alumnes amb cadira de rodes?

No hi ha cap impediment. No obstant això, us preguem que ens ho comuniqueu a l’hora de realitzar la reserva per tal d’organitzar correctament la distribució de l’espai. És clar que no podrem assegurar l’assistència de grup nombrosos en una mateixa funció.

Si algun dels vostres dubtes no es resol en aquestes respostes, podeu contactar amb nosaltres directament en el telèfon 96 375 96 43 o en l’adreça informacio@lhortateatre.com

@lhortateatre