CROMA, UNA HISTÒRIA DIBUIXADA

L'Horta Teatre

Sinopsi

Croma es comunica amb dibuixos i colors i així és com ens contarà el seu viatge: de com va volar damunt d’una garsa, ballar amb els insectes i parlar amb les meduses per tal de trobar la seua nova casa.

Croma és una història dibuixada en directe i acolorida amb pinzells i molts poals de pintura que omplin l’escena d’imaginació, expressió plàstica i poesia.

Una experiència sensorial per embrutar-se, mesclar, esborrar, pintar i gaudir de les imatges i del joc teatral a través de la mirada divertida i innocent d’aquest tendre personatge.

Valors Pedagògics

ODA A LA IMAGINACIÓ I L’EXPRESSIÓ ARTÍSTICA

Proposem una oda a la imaginació i l’expressió artística plàstica i teatral des de l’estimulació estètica i lúdica de l’experiència visual i sonora dels sentits.

EMBRUTAR-SE PER CONÉIXER I RECONÉIXER

Fomentem la curiositat i l’aprenentatge dels primers anys de vida posant en valor el plaer del pintar per pintar, dibuixar per expressar-se, jugar per aprendre i gaudir i embrutar-se per conéixer i reconèixer el món que els envolta.

L’EXPRESSIÓ PLÀSTICA COM A INSTRUMENT DE COMUNICACIÓ

Posem en valor l’expressió teatral i plàstica com a instrument de comunicació per als més menuts però també per a persones que no empren la llengua oral i escrita per a comunicar-se. Aportem una mirada sensible i inclusiva cap a altres maneres de comunicar-se amb persones amb retards maduratius vinculats amb la parla, la motricitat, la socialització o el desenvolupament cognitiu.

LA RELACIÓ AMB LA NATURA EN EL NOSTRE DIA A DIA

Aportem una visió propera de la natura, subratllant la necessitat de relacionar-nos de manera respectuosa i lúdica amb la fauna i la flora del nostre entorn en el nostre dia a dia.

Descripció

TipusTeatre | Arts Plàstiques
IdiomaValencià
Per aInfantil i Primer Cicle d'Educació Primària (de 3 a 7 anys)
DataDel 13 al 22 de novembre i de l'11 al 21 de desembre de 2023
Funcions1 funció diària a les 10.30 h
PremisPremi de les Arts Escèniques Valencianes Millor Espectacle Infantil 2023
CompanyiaL'Horta Teatre (C. Valenciana)

Fitxa Artística

Idea i DireccióPau Pons
IntèrpretsPau Blanco i Joana Alfonso
Ajudant de Direcció i Espai EscènicKika Garcelán
Espai SonorAdolfo García
Composició Música OriginalRaquel Molano
Assesorament Artístic i Disseny GràficJoan Collado

Fotos i vídeos

Descàrregues

L'Horta Teatre

Altres espectacles de campanya escolar

@lhortateatre