Cia. Maduixa

Sinopsi

Les nostres protagonistes són dues xiquetes que viuen en un lloc envoltat de terra i pobresa. Treballen i treballen al camp sense descans, en condicions duríssimes que molts adults del nostre món trobarien insuportables. Elles, no obstant això, aconsegueixen sobreviure dia rere dia, exhibint una resiliència poc habitual contra l’adversitat. Potser és perquè el seu món interior, l’univers imaginari on es refugien, els permet fer front al sofriment i la injustícia. Treballen, però també juguen. I en els seus jocs reflecteixen els seus somnis i anhels: una llar i una família.

que significa camí en xinés tradicional, combina la dansa, l’enginy i l’audiovisual per a acostar-nos a la màgia i la poesia d’un món plàstic a partir de punts, línies i formes. Inspirat en les pintures d’estil puntillista de la japonesa Yayoi Kusama, ens endinsem en la dansa i les arts plàstiques per gaudir d’un espectacle màgic, creatiu i poètic.

 

Valors pedagògics

La dansa i unes imatges de gran plasticitat són les eines amb les quals juga la Cia. Maduixa per a mostrar la seua manera de veure l’art: un mitjà per a canviar el món a través de la bellesa. Abordaran un tema preocupant: el treball infantil que encara continua donant-se en gran part del món. Però ens el mostraran a partir del món de la fantasia, la creativitat i la imaginació, com una porta oberta a l’esperança, gràcies a la qual els més menuts resisteixen la duresa de les seues condicions de vida.

Descripció

TipusDansa | Proximitat | Audiosuals | Arts Plàstiques
IdiomaSense text
DataDel 16 al 26 de gener del 2024
Per aInfantil i primer cicle d’Educació Primària (de 3 a 7 anys)
Funcions2 funcions diàries a les 10.00 i a les 11.30 h
PremisPremi FETEN 2020 Millor Espectacle
Premi Mostra d'Alcoi 2019 Millor Espectacle Infantil
Premi de les Arts Escèniques Valencianes Millor Espectacle Infantil 2020
AforamentReduït a 120 espectadors per funció
CompanyiaCia. Maduixa (C. Valenciana)

Fitxa Artística

Autoria i direccióJoan Santacreu
IntèrpretsLaia Sorribes i Melissa Usina/Paula Quiles
Dramatúrgia i Ajudant de direccióPaula Llorens
Direcció CoreogràficaBaldo Ruiz
Assessorament de movimentCristina Fernández
Música OriginalDamián Sánchez
AudiovisualsVirtual Art & Bea Herráiz
VestuariJoan Miquel Reig
Disseny d'Il·luminacióXimo Olcina

Fotos i vídeos

Descàrregues

@lhortateatre