A partir de Croma, una història dibuixada

Croma es comunica amb dibuixos i colors i així és com ens contarà el seu viatge: de com va volar damunt d’una garsa, ballar amb els insectes i parlar amb els peixets per tal de trobar la seua nova casa.

Croma és una història dibuixada en directe i acolorida amb pinzells i molts poals de pintura que omplin l’escena d’imaginació, expressió plàstica i poesia.

Una experiència sensorial per embrutar-se, mesclar, esborrar, pintar i gaudir de les imatges i del joc teatral a través de la mirada divertida i innocent d’aquest tendre personatge.

Oda a la imaginació i l’expressió artística

Proposem una oda a la imaginació i l’expressió artística plàstica i teatral des de l’estimulació estètica i lúdica de l’experiència visual i sonora dels sentits.

Embrutar-se per conéixer i reconéixer

Fomentem la curiositat i l’aprenentatge dels primers anys de vida posant en valor el plaer del pintar per pintar, dibuixar per expressar-se, jugar per aprendre i gaudir i embrutar-se per conéixer i reconèixer el món que els envolta.

L’expressió plàstica com a instrument de comunicació

Posem en valor l’expressió teatral i plàstica com a instrument de comunicació per als més menuts però també per a persones que no empren la llengua oral i escrita per a comunicar-se. Aportem una mirada sensible i inclusiva cap a altres maneres de comunicar-se amb persones amb retards maduratius vinculats amb la parla, la motricitat, la socialització o el desenvolupament cognitiu.

La relació amb la natura en el nostre dia a dia

Aportem una visió propera de la natura, subratllant la necessitat de relacionar-nos de manera respectuosa i lúdica amb la fauna i la flora del nostre entorn en el nostre dia a dia.

Vídeo teaser

Vídeo documental

Documental procés de creació de l’espectacle

Material pedagògic de l'espectacle

Quadern de l’artista digital

@lhortateatre