Ad Libitum

lapso producciones

Sinopsi

Qui va dir que la música clàssica era avorrida?

Ad Libitum farà gaudir de la bellesa de les peces universals que s’interpreten a través de l’humor, la sorpresa i l’atractiu visual i sonor que aporten els instruments insòlits com el Tripticòfon Tuboidal, el Serrutx Tenor, el Vidriolí i el Vidrioloncel Copodivarius, el Destilarmonium Percutent en Do per a Tres o El Campanòfon Sostinent de Cua.

Un desconcert de gala divertidament seriosa amb un repertori mezzo forte triat de les partitures clàssiques més selectes, moviment alegretto i moments de sonata muntada. El públic haurà de ficar-se corxeres en les butxaques per a no elevar-se metrònom i mig del terra.

Valors pedagògics

Un concert didàctic amb un enfocament diferent: acostar la música clàssica al gran públic a través de l’humor, la sorpresa i el gaudi visual. Un espectacle musical amb posada en escena teatral que derroca els murs del formal per a fer de l’ocasió un moment d’intens gaudi i aprenentatge.

L’objectiu principal és despertar en l’alumnat una inquietud per la música clàssica, amb una aproximació poc convencional, hilarant, excèntrica i inoblidable. Un recorregut per peces dels més rellevants compositors de la història de la música, presentat i executat de manera insòlita, amb instruments sorprenents i divertits amb una combinació de clown, teatre i música en directe.

Descripció

TipusConcert didàctic | Música | Teatre | Clown
IdiomaCastellà
Per aEducació Primària (de 6 a 12 anys)
DataDel 12 al 23 de febrer del 2024
Funcions2 funcions diàries a les 10.00 h i 11.30 h
CompanyiaLapso Producciones (Andalusia)

Fitxa Artística

Autoria, Direcció i InterpretacióRafael Rivera, Antonio J. Campos i Rafa Campos
Direcció de MovimentRaquel Madrid
Adaptació MusicalLapso Producciones
VestuariCarmen de Giles i Flores de Giles
EscenografiaLapso Producciones / Jaime Fernández

Fotos i vídeos

Descàrregues

L'Horta Teatre

Altres espectacles programats

@lhortateatre