La companyia

L'Horta Teatre

Més de 40 anys al panorama teatral

L’Horta Teatre és una companyia valenciana amb 45 anys de presència al panorama teatral. Al llarg d’aquests anys, hem realitzat més de 3.000 representacions i hem produït més de 40 espectacles professionals. Amb el temps hem generat una forma de fer que ha definit el nostre posicionament artístic i també nostra pròpia cultura empresarial. En aquest sentit, els espectacles de L’Horta Teatre, han desenvolupat un segell i un caràcter particular que els diferencia i els identifica, i que els fa recognoscibles pel públic com un “producte cultural” de gran qualitat artística.

Apostem pels autors contemporanis

La normalització de l’activitat teatral d’un país no es produeix fins que no té una producció literària important. La nostra decidida aposta, pels autors i dramaturgs valencians ha sigut una constant en aquests anys. I ho hem fet tant amb els que ja tenien una presència com amb els que començaven i hui són una realitat, que altres estan descobrint. Una de les nostres característiques fonamentals ha estat l’aposta per autors contemporanis espanyols. Tots els espectacles produïts per l’Horta Teatre, han estat escrits per autors contemporanis. En la nostra nòmina de dramaturgs es troben, entre altres, Ferran Torrent, Carles Alberola, Pascual Alapont, Josep Maria Benet i Jornet, Rodolf Sirera, Eduardo Zamanillo, Ximo Llorens, Agustí Bartrá, Manolo Molins, Juan Pablo Mendiola, Roberto García, Pau Pons, Ramon Madaula, Núria Vizcarro, etc.

Continuem treballant amb la mateixa il·lusió

En aquest 2020 la companyia L’Horta Teatre hem complit el nostre 45é aniversari i Sala L’Horta el 25é aniversari des que va obrir les seus portes.

En l’actualitat a L’Horta Teatre, encara que no hem deixat de produir espectacles per a adults, en els darrers anys hem dedicat una atenció especial al teatre per a xiquets i xiquetes.

@lhortateatre