Sala L'Horta

Viu el teatre amb nosaltres

25 anys apostant pel teatre per a escolars...

Sala L’Horta és un contenidor cultural privat amb aspiració i vocació de servei públic.

Des de la seua creació en 1995, tracta de ser espai de referència en el teatre infantil complementant el treball realitzat en les campanyes escolars i reforçant la seua posició com a sala d’exhibició oberta al públic en general.

Des de l’any 1999, Sala L’Horta ofereix cada curs escolar una programació dirigida a tots els centres docents i a totes les etapes educatives. La Campanya Escolar Teatre dels Xiquets s’ha convertit, any rere any, en un punt de trobada entre el teatre infantil i juvenil i l’alumnat. Aquesta iniciativa de Sala L’Horta és guiada per la convicció de què la visita al teatre és un acompanyament ideal a la tasca realitzada pel personal docent, perquè contribueix a desenvolupar, entre altres, la imaginació, la reflexió, la tolerància o l’empatia. Per això, les produccions oferides en la Campanya Escolar aspiren a unir l’entreteniment amb uns valors pedagògics adequats a les necessitats de l’alumnat.

 

... i com a espai de referència per a públic familiar i la primera infància

Els caps de setmana, de forma paral·lela a les funcions matinals per a escolars, Sala L’Horta proposa un conjunt d’espectacles dirigits al públic familiar i a la primera infància. Aquesta programació té com a objectiu oferir a les famílies experiències teatrals fascinants que aviven l’interès dels xiquets i les xiquetes per les arts escèniques. Per una banda, presentem una opció d’oci cultural per a totes les edats que nodreix la imaginació del públic infantil i desafia les seues idees preconcebudes. Per l’altra, volem acostar i facilitar l’accés al teatre des de la primera infància amb propostes escèniques adaptades, amb una disposició de públic que prioritza la proximitat de l’acció, els intèrprets i l’escenografia.

I perquè no volem deixar de costat a ningú també dediquem una línia de programació d’espectacles dirigits a joves i adults.

 

A més a més...

La sala ha acollit gran quantitat i diversitat d’esdeveniments privats i públics des de certàmens de teatre, gal·les i presentacions fins a representacions de dansa, flamenc, concerts d’autor, monòlegs, teatre infantil i d’adults, màgia, musicals, xarrades i esdeveniments privats per a empreses i particulars.

Gràcies al fet que tantes companyies han decidit donar forma a les seues il·lusions dins de les nostres instal·lacions, Sala L’Horta ha vist nàixer molts dels millors espectacles de l’escena valenciana actual i s’ha convertit en un espai referent de creació escènica.

En l’actualitat és la seu de la companyia resident L’Horta Teatre que des de fa més de 40 anys treballa pel món de la cultura i del teatre.

 

...i ací pots trobar-nos

Sala L’Horta s’ubica en una localització privilegiada.

En ple cor de l’horta de València rodejada de camps, séquies, ceberes i cavallons.

Allà on es respira la tranquil·litat que tant s’anhela en gran ciutat i on es torna a l’essència de la vida senzilla.

Un barri un pèl peculiar fàcilment accessible amb transport privat i públic a 10 minuts del centre de València.

Un oasi dins la gran ciutat perfectament equipat i acondicionat.

Carrer Sant Martí de Porres, 17
46026 Castellar-Oliveral (València)

Autobús: EMT 14.

Facilitat d’aparcament per a turismes i autobusos.

La programación en nuestra sala

Sala L’Horta es un contenedor cultural privado con aspiración y vocación de servicio público. A lo largo de 25 temporadas lleva ofreciendo una programación variada y de calidad, dirigida diferentes grupos de edad: público familiar, primera infancia y público joven y adulto.

Para nosotros, se trata de seguir con la búsqueda continua de espectáculos de calidad que desarrollan la creatividad de pequeños y grandes.

@lhortateatre