UN VESTIT NOU PER A L'EMPERADOR

La Pera Llimonera Teatre

Sinopsi

Sa Majestat l’Emperador, tot i tindre l’armari ple a vessar, no està mai content amb els vestits que porta. Per satisfer-lo, el seu conseller fa una crida a tots els sastres i modistes de l’Imperi per presentar els seus dissenys a canvi d’una gran recompensa. Aquest vestit haurà de ser únic, fantàstic, diferent, meravellós i digne del més gran Emperador. La notícia arriba a dos talentosos sastres estrangers capaços de confeccionar vestits amb propietats tan extraordinàries que mai ningú s’ha arribat a imaginar.
Un vestit nou per a l’emperador és la més divertida i esbojarrada versió d’un dels clàssics més actuals de Hans Christian Andersen.

Valors Pedagògics

Un vestit nou per a l’Emperador porta a l’escena el tema de la hipocresia i de l’engany, de l’ambició i l’explotació, en aquest cas, sobre la vestimenta i la indústria de la moda.

L’impacte que genera aquesta indústria sobre el medi ambient i les persones, i sobre el món on vivim, impliquen un gran canvi per part de tots i l’alternativa no és tan fàcil de trobar.

Apostem per la sinceritat i per tractar directament temàtiques com l’impacte ambiental produït pel canvi climàtic i l’explotació infantil en països del tercer món. Sentim la necessitat de compartir el que seria desitjable: donar valor a allò que tenim, tenir-ne cura i fer un consum responsable.

Aquest conte de Hans Christian Andersen, ens venia ben bé a la mida per al nostre propòsit. Així, esteu davant d’una història dins d’una altra història amb un final sorprenent.

Descripció

TipusTeatre
IdiomaValencià i castellà
Per aPrimer i segon cicle d’Educació Primària (de 6 a 10 anys)
DataDel 5 al 9 de febrer del 2024
Funcions2 funcions diàries a les 10.00 i a les 11.30 h
PremisPremi FETEN 2023 a la Millor Dramatúrgia
CompanyiaLa Pera Llimonera Teatre (Catalunya)

Fitxa Artística

AutoriaCreció Col·lectiva
DireccióPep Vila i Toni Albà
IntèrpretsSergi Casanovas i Pere Romagosa
EscenografiaAlfred Casas i Pere Casanovas
Disseny TitellaAlfred Casas
Disseny i confecció vestuariIsabel Franco i Olivia Garzón
Il·luminacióJordi Llongueras

Fotos i vídeos

Descàrregues

Espectacle programat en

L'Horta Teatre

Altres espectacles de campanya escolar

@lhortateatre