Horta

L'Horta Teatre

Sinopsi

Joana i Esther ja ho tenen tot a punt, és el moment de despertar la terra i començar el cicle. Els seus iaios els han ensenyat com fer-ho, ara elles ho compartiran amb els més menuts: preparar la terra, plantar, regar… Arromangueu-vos i connecteu tots els sentits perquè hi ha molts secrets per descobrir sota la terra d’HORTA!

Valors pedagògics

“Horta” és un espectacle que recupera els valors arrelats a la terra i als costums valencians més genuïns i ancestrals, tot contemporitzant-los i adaptant-los als interessos i els coneixements dels més menuts. Un recorregut itinerant a través dels diferents espais del teatre transformats en “Horta”, on els sentits i els xiquets seran els protagonistes: tocar la terra, escoltar i cantar cançons, descobrir històries i objectes antics o olorar herbetes.

Una experiència que combina la força de la narració oral a través de la màgia i la poesia dels recursos teatrals i escènics. Descobrirem a través dels sentits què és “Horta” des de la tendresa i l’emoció però, sobretot, des de l’humor, l’entreteniment i la pedagogia.

El camp és part de la nostra tradició i el nostre futur i, qui sap, si els xicotets espectadors que vinguen hui a veure “Horta” seran els grans enginyers agrònoms del futur!

Descripció

TipusTeatre | Proximitat | Participatiu
IdiomaValencià i Castellà
DataDel 17 al 28 de febrer i del 3 al 28 de març de 2025
Per aInfantil i primer cicle d’Educació Primària (de 3 a 7 anys)
Funcions2 funcions diàries a les 10.00 i a les 11.30 h
PremisMillor Espectacle Infantil de les Arts Escèniques Valencianes 2019
AforamentReduït a 100 espectadors per funció
CompanyiaL’Horta Teatre (C. Valenciana)

Fitxa Artística

Autoria i direccióPau Pons
IntèrpretsJoana Alfonso i Esther López
Espai EscènicLos Reyes del Mambo
Ajudant de direcció i VestuariKika Garcelán
MúsicaPanchi Vivó
Disseny d'Il·luminacióMarc Gonzalo

Fotos i vídeos

Descàrregues

L'Horta Teatre

Altres espectacles programats

@lhortateatre