Bola

l'horta teatre

Sinopsi

Els personatges de “Bola”, Glòria i Pau seran Bola i Cub. No es coneixen, no saben res un de l’altre però hauran de conviure al mateix espai: un quadre. És així com descobriran plegats les característiques i les diferències de diferents objectes geomètrics i davant d’ells apareixeran infinites possibilitats de joc.

Valors pedagògics

Bola” tracta de la geometria de l’espai, de la forma de les coses que ens envolten.

Entre els 0 i els 3 anys aprenem el que és essencial per a la nostra futura autonomia, tenim molta feina a fer, hem de relacionar-se amb els altres, amb l’espai, amb els objectes. Descobrim la similitud i la diferència entre els llocs i els objectes amb els quals estem en contacte diàriament.

Durant el procés, ens han inspirat referents com Piet Mondrian, Hilma af Klint o Vasily Kandinsky, tots ells emmarcats dins el corrent de l’art abstracte. L’abstracció treballa amb colors i formes que ajuden a inventar noves formes d’expressió. L’art abstracte s’allunya de la representació d’imatges reconeixibles per a crear noves possibilitats més objectives.

El joc és el nostre punt de partida. Com a inspiració, els jocs de construcció que bé coneix el nostre xicotet públic. Forma, color i llum són les principals ferramentes d’aquesta creació.

Descripció

TipusTeatre | Proximitat | Gestual | Objectes
IdiomaSense text
Per aPrimer cicle d’Educació Infantil (De 0 a 3 anys)
DataDel 31 de març a l'11 d'abril i del 12 al 23 de maig de 2025
Funcions1 funció diària a les 10.30 h
AforamentReduït a 100 espectadors per funció
CompanyiaL’Horta Teatre (C. Valenciana)

Fitxa Artística

Autoria i DireccióKika Garcelán
IntèrpretsGlòria Román i Pau Blanco
EscenografiaLos Reyes del Mambo
VestuariJoan Miquel Reig
Espai SonorDavid Alarcón
Il·luminacióDiego Sánchez

Fotos i vídeos

Descàrregues

L'Horta Teatre

Altres espectacles programats

@lhortateatre