Programació

Sala l'horta

La programació de la temporada ha finalitzat

Amb l’arribada de la tardor, la Sala L’Horta tornarà a obrir les seues portes amb més teatre i noves emocions!

Després de més de vint caps de setmana compartits en família, des de la Sala L’Horta acomiadem la programació per a públic familiar i primera infància 2022-2023.

Gràcies a la vostra confiança, durant aquesta temporada les funcions per a públic general han tornat a refermar-se, a poc a poc, com un punt de trobada entre famílies i xiquets i xiquetes que viuen estones irrepetibles des de les butaques.

Un any de representacions carregades de nervis, emocions, sorpreses, diversió i somriures a càrrec de les companyies i de les propostes que ens han visitat.

Ara, amb la clausura de la temporada, ens posem mans a l’obra amb l’objectiu de fer més agradable i acollidora la vostra experiència al teatre a partir de la tardor.

Aprofitarem l’aturada de l’activitat dels pròxims mesos per dur a terme les actuacions previstes de millora de la comoditat, la seguretat i l’accessibilitat del públic. Així mateix, posarem en marxa la instal·lació de nous sistemes d’eficiència i d’autoabastiment d’energia a l’edifici.

Per descomptat, com que tenim moltes ganes de compartir tot açò amb vosaltres, anirem informant de les novetats i renovant els continguts del nostre web de cara a l’inici de la temporada 2023-2024.

Us desitgem un bon estiu!

L’equip de la Sala L’Horta

@lhortateatre