TOCA, TOCA

L'Horta Teatre

ESTRENA

Sinopsi

Dos personatges es troben a un espai especial, un espai preparat per al joc, una gran catifa sensorial plena de textures, colors i sorpreses. Els nostres personatges descobriran, jugant amb teixits, les possibilitats de moviment del seu cos i diferents sensacions mitjançant el sentit del tacte.

Travessarem diferents paisatges que es compondran amb els teixits, el cos i molta imaginació.

Toca, toca busca estimular el descobriment de les parts del cos i les seues particularitats. Proposa l’exploració diversos materials i les seues diferents qualitats.

Toca, toca convida a estimular la nostra imaginació jugant amb draps i llençols. El teatre físic i l’expressió vocal seran els llenguatges que utilitzarem per contar la història de dos personatges que es troben per jugar a una gran catifa sensorial.

A més, aquest projecte naix del compromís davant la crisi climàtica i la consciència sobre la problemàtica dels residus tèxtils. La proposta plàstica integra la premissa de donar una segona vida escènica a materials i tèxtils fets servir en anteriors propostes de la companyia L’Horta Teatre.

Descripció

DataDiumenge, 28 d'abril de 2024
Hora11.00 i 12.30 h
TipusTeatre | Proximitat | Arts Plàstiques | Poesia Visual
Durada35'
IdiomaSense text
Per aPrimera infància de 0 a 5 anys
ProximitatEl públic s'ubicarà dalt de l'escenari
ProduccióL'Horta Teatre

Fotos i vídeos

L'Horta Teatre

Altres espectacles programats

@lhortateatre