Horta

L'Horta Teatre

Sinopsi

Joana i Esther ja ho tenen tot a punt, és el moment de despertar la terra i començar el cicle. Els seus iaios els han ensenyat com fer-ho, ara elles ho compartiran amb els més menuts: preparar la terra, plantar, regar… Arromangueu-vos i connecteu tots els sentits perquè hi ha molts secrets per descobrir sota la terra d’HORTA!

“Horta” és un espectacle que recupera els valors arrelats a la terra i als costums valencians més genuïns i ancestrals, tot contemporitzant-los i adaptant-los als interessos i els coneixements dels més menuts. Un recorregut itinerant a través dels diferents espais del teatre transformats en “Horta”, on els sentits i els xiquets seran els protagonistes: tocar la terra, escoltar i cantar cançons, descobrir històries i objectes antics o olorar herbetes.

Una experiència que combina la força de la narració oral a través de la màgia i la poesia dels recursos teatrals i escènics. Descobrirem a través dels sentits què és “Horta” des de la tendresa i l’emoció però, sobretot, des de l’humor, l’entreteniment i la pedagogia.

El camp és part de la nostra tradició i el nostre futur i, qui sap, si els xicotets espectadors que vinguen hui a veure “Horta” seran els grans enginyers agrònoms del futur!

Descripció

DataDiumenge, 2 de juny de 2024
Hora11.00 i 12.30 h
TipusTeatre | Proximitat | Participatiu
Durada60'
IdiomaValencià
Per aPúblic familiar a partir de 3 anys
PremisMillor Espectacle Infantil de les Arts Escèniques Valencianes 2019
ProduccióL’Horta Teatre

Fotos i vídeos

L'Horta Teatre

Altres espectacles programats

@lhortateatre