Bola

L'Horta Teatre

Sinopsi

Gloria i Pau seran Bola i Cub, no es coneixen, no saben res un de l´altre però hauran de conviure al mateix espai. Junts descobriran la diferència i davant d’ells apareixeran infinites possibilitats de joc. “Bola” tracta de la geometria de l’espai, de la forma de les coses que ens envolten.

Entre els 0 i els 3 anys aprenem el que és essencial per a la nostra futura autonomia, tenim molta feina a fer, hem de relacionar-se amb els altres, amb l’espai, amb els objectes. Descobrim la similitud i la diferència entre els llocs i els objectes amb els quals estem en contacte diàriament.

Durant el procés, ens han inspirat referents com Piet Mondrian, Hilma af Klint o Vasily Kandinsky, tots ells emmarcats dins el corrent de l’art abstracte. L’abstracció treballa amb colors i formes que ajuden a inventar noves formes d’expressió. L’art abstracte s’allunya de la representació d’imatges reconeixibles per a crear noves possibilitats més objectives.

El joc és el nostre punt de partida. Com a inspiració, els jocs de construcció que bé coneix el nostre xicotet públic. Forma, color i llum són les principals ferramentes d’aquesta creació.

DataDiumenge, 16 de juny de 2024
Hora11.00 i 12.30 h
TipusTeatre gestual | Objectes | Proximitat
Durada30’
IdiomaSense text
Per aprimera infància de 0 a 5 anys
ProximitatEl públic s'ubicarà dalt de l'escenari
ProduccióL'Horta Teatre

Fotos i vídeos

L'Horta Teatre

Altres espectacles programats

@lhortateatre