Lil·liput

Sinopsi

Traslladarem als xicotets espectadors a una illa, un univers sonor que es va construint i que barreja la música en viu amb les aportacions puntuals del públic més xicotet. Utilitzant objectes quotidians reciclats crearem tots junts la banda sonora del nostre particular “Lil·liput”, un món diminut, molt especial i que, en molts aspectes, és reflex del nostre.

Valors pedagògics

Convertirem la representació en una experiència creativa viva per tal que el públic siga alguna cosa més que espectador passiu d’una narració. Jugarem a fabricar un calidoscopi d’imatges i sonoritats per estimular els sentits i despertar la curiositat de xiquets i grans. Música, poesia i humor van entreteixint un viatge que, a més, emfatitzarà valors com l’actitud responsable cap al medi ambient.

Durada aproximada: 45 min.

Infantil (A partir de 3 anys)

Fotos i vídeos

Descàrregues

La programació a la nostra sala

Sala L’Horta és un contenidor cultural privat amb aspiració i vocació de servei públic. Al llarg de 25 temporades porta oferint una programació variada i de qualitat dirigida diferents grups d’edat: públic familiar, primera infància i públic jove i adult.
Per a nosaltres es tracta de seguir amb la cerca contínua d’espectacles de qualitat que desenvolupen la creativitat de menuts i grans!

@lhortateatre