ÚLTIMAS PALABRAS DE COPITO DE NIEVE

Agrupación Hijos de Antonio

Sinopsi

Copito de nieve, el famós goril·la albí del zoo de Barcelona pateix una greu malaltia. Els seus cuidadors han disposat tot per a practicar-li l’eutanàsia. Mentrestant, milers de persones visiten la seua gàbia per a donar-li l’últim adéu. El que no saben és que nostre Copito fa molt temps que prepara el seu discurs de comiat. Aquest discurs es veurà interromput per les paraules del guardià que l’ha custodiat els últims 38 anys i també per la presència del goril·la negre que l’ha acompanyat.

 Tot allò que hem viscut durant el transcurs de la pandèmia ens connecta directament amb “Últimas palabras de Copito de nieve“. Tots ens hem sentit en captiveri l’últim any, hem sentit la mort ben a prop i ens hem fet moltes preguntes. En el text, el dramaturg Juan Mayorga fa un homenatge a Copito però també a la filosofia tan necessària per a enfrontar-se amb els dilemes dels éssers humans.

Sentim la necessitat de fer arribar el testament del famós goril·la albí al públic. Parlem del tancament, de la mort, del teatre de la vida; els més joves, igual que Copito, tenen molt a dir.

Descripció

DataDivendres, 11 de febrer de 2022
Hora20.00 h
TipusTeatre
Durada60’
IdiomaCastellà
Per apúblic jove i adult
ProduccióAgrupación Hijos de Antonio

Fotos i vídeos

Descàrregues

    @lhortateatre