RAPUNZEL, UN MUSICAL MUY PELIAGUDO

Eventime Teatre

ESTRENA

Sinopsi

Basat en un conte dels Germans Grimm, aquest musical ens mostra com deixar-nos guiar pel cor per a tenir la vida que desitgem. Ens ensenya a envoltar-nos de la gent a la qual volem sense por al desconegut i sobretot ens ajuda a saber perdonar.

Rapunzel, una jove amb ganes de veure món, es troba tancada en una alta torrassa amb la seua “mare”, una bruixa que la va arrabassar de les mans dels seus pares en nàixer. Un dia, Flynn, un pispa sense llar intenta ocultar-se d’uns vàndals i escala la torre. Aquest coneix a Rapunzel i la vida de tots dos canvia des d’aquest mateix instant.

Ell és un jove lliure i desconfiat, mai ha tingut una amistat de veritat.

Ella és una noia curiosa que anhela la llibertat disposada a viure tota mena d’aventures amb la condició de sortir de la seua torre.

Junts s’embarcaran en una intensa aventura, aprenent l’u de l’altre, descobrint el poder de l’amistat, divertint-se ballant en les festes de la primavera, lluitant contra els vàndals i molt més.

Quines gestes viuran els nostres protagonistes? Què passarà quan la bruixa s’assabente que Rapunzel se n’ha anat? Tornarà Rapunzel a la torre?

Veuen a endinsar-te en aquest conte ple de color, de màgia, efectes especials, llocs canviants, personatges variats i cançons que no deixaràs de cantar.

Descripció

DataDiumenge, 23 d'octubre de 2022
Hora12.00 h
TipusTeatre Musical
Durada60’
IdiomaCastellà
Per aPúblic familiar
ProduccióEventime Teatre

Fotos i vídeos

Descàrregues

    @lhortateatre