Nautilus

La Negra

Sinopsi

El capità Nemo estima la mar més que la seua pròpia vida. Nemo viu a bord del Nautilus, un submarí secret que recorre els oceans de tot el món, lluny de tot i de tots. Però des de fa un temps, el capità observa que els bancs de coral s’han convertit en muntanyes de fem, els peixos en bosses de plàstic, i els boscos de posidònia en fems aquàtics. La vida marina està en perill i Nemo s’ha proposat evitar-ho, però no pot fer-ho sol. Per això recluta al professor Aronax, a qui portarà a un viatge de 20.000 llegües submarines per mostrar-li els secrets d’eixe món fascinant amenaçat per la contaminació humana.

Nautilus” és una versió de la clàssica novel·la d’aventures “20.000 llegües de viatge submarí” de Juli Verne amb una lectura actual, compromesa i ecologista.

Com seria hui un viatge de vint mil llegües sota les aigües marines?

Quines meravelles s’amagarien? Quins escenaris indescriptibles ens oferiria aquest viatge?

Probablement ni Nemo, ni Aronax, ni el mateix Verne, relatarien les meravelles que s’amaguen en aquestes pàgines si el seu viatge s’emprenguera hui dia. Actualment els mars són el que són. Tots ho sabem. Illes de plàstic, esculls de pneumàtics, tresors que són velles deixalles abandonades. Ja no hi ha meravelles. “El monstre del plàstic” alimentat per l’espècie humana, ha envaït els nostres mars i oceans

Descripció

DataDiumenge, 7 de novembre de 2021
Hora12.00 h
TipusTeatre | Objectes | Proximitat
Durada45'
IdiomaValencià
Per apúblic familiar
PremisPremi FETEN 2020 Millor Proposta Original de Sensibilització Medioambiental
Millor Espectacle Fetival Internacional Titeremurcia 2020
Espectacle Recomanat per la Xarxa Nacional de Teatres i Auditoris de Titularitat Pública
ProduccióLa Negra

Fotos i vídeos

Descàrregues

    L'Horta Teatre

    Altres espectacles programats

    @lhortateatre