LA COCINA

Teloncillo Teatro

Sinopsi

Us convidem a entrar en la nostra peculiar cuina: un lloc ple d’atifells i utensilis que a tots ens sonen; un lloc en el qual cuinarem paraules que es mengen pels ulls sense cullera i forquilla; un lloc on les torradores volen, les espècies ballen, els alls salten amb perxa i en el qual, mmm… fa una olor que alimenta!

Poesia, música i cançons són els ingredients principals amb els quals prepararem un menú d’allò més bo. Us animeu?

En el nostre huité espectacle per a la primera infància hem triat “la cuina”, perquè la considerem un espai “màgic” i d’experimentació: l’ànima dels habitatges, l’escenari que embolica el nostre dia a dia per a jugar i el més adequat per a tirar a volar la nostra imaginació.

La cuina fa calor, color, sabor, olor… En ella descobrim les primeres textures, els primers sabors, perquè és el primer laboratori que coneixem, aquest espai en el qual, des de nens, experimentem amb el menjar, amb els objectes, amb els sentits.

En la cuina ens despertem junts i en la cuina ens acomiadem del dia. La cuina com a lloc on nodrir els nostres cossos i enfortir vincles.

Quan intentem donar menjar a un nen alguna cosa que no li ve de gust i juguem al fet que una cullera vola carregada de menjar, estem iniciant-li en els seus primers jocs simbòlics.

Un escenari en blanc i negre amb algunes pinzellades de color que ens donen els fruits, coberts, cassoles, davantals, vaixelles… serà aquesta vegada l’excusa que utilitzem per a acostar la poesia, la música, el ritme i les cançons als més menuts.

Descripció

DataDiumenge, 14 de maig de 2023
Hora11.00 i 12.30 h
TipusTeatre | Música en directe | Objectes
Durada35’
IdiomaCastellà
Per aPrimera infància de 0 a 5 anys
ProximitatEl públic s'ubicarà dalt de l'escenari
ProduccióTeloncillo Teatro

Fotos i vídeos

Descàrregues

    L'Horta Teatre

    Altres espectacles programats

    @lhortateatre