En el jardín

Teatro Paraíso

Sinopsi

Des de la més tendra edat, els xiquets i les xiquetes estan immersos en el món de les imatges, encara que la majoria de les vegades d’una forma passiva. Al nostre jardí es barregen el teatre, el vídeo, les ombres i els dibuixos, per a proposar als espectadors/as una experiència visual lúdica i activa.

“Una dona asseguda al seu jardí, somia. Un home arriba i la convida a un viatge pel món de les imatges. Junts descobreixen una tela entre els arbres que es converteix en una pàgina en blanc per a crear i transformar les imatges… en un lloc per a jugar i plasmar les emocions”.

Els més petits ens sorprenen pel contrast entre la seua força i la seua fragilitat. La seua força ve de la seua capacitat per a ser allí, completament disponibles en el moment present, incansablement curiosos, la seua fragilitat neix de la seua obertura natural al món, de la seua absència de barreres respecte a les seues emocions.

La subtilesa de l’espectacle ens transporta a un univers poètic, en el qual els nens i nenes naveguen amb confiança i admiració.

DataDiumenge, 28 de febrer de 2021, a les 12.00 i a les 18.00 h
TipusTeatre i audiovisuals
Durada30’
IdiomaValencià
Per aprimera infància d’1 a 4 anys
ProximitatEl públic s'ubicarà dalt de l'escenari
ProduccióCIA. TEATRO PARAÍSO
PremisPremi Nacional de les Arts Escèniques per a la infància i la joventut 2012, Premi FETEN 2006 al Millor Espectacle per a la Primera Infància, Premi al Millor Espectacle Fira de Lleida 2006

Fotos i vídeos

Descàrregues

@lhortateatre