CU-CU

Bambalina Teatre Practicable

Sinopsi

Si eres menut o ho has sigut alguna vegada, hauràs pogut comprovar que créixer no sempre és fàcil. Al teu cos li passen coses que no entens, et sorgeixen preguntes per a les quals no trobes resposta… T’ha passat, veritat?

Cu-Cu no et donarà solucions, però intentarà fer-te veure que res és tan important. Acceptar-te i estimar-te tal com eres, inclús aprendre a riure’t de tu mateix, és el camí per aconseguir que les teues preocupacions es minimitzen i fins i tot desapareguen.

El concepte que el xiquet té de si mateix i la seua autoestima va construint-se durant la infància i en aquest procés influeix enormement la valoració dels altres. Les diferències poden ser motiu d’angoixa, sobretot quan van acompanyades de burles o rebuig per part de la resta.

Aquest espectacle naix amb l’objectiu de fomentar el valor de l’autoacceptació entre els més menuts sense intenció d’alliçonar-los. Amb la poètica, la plàstica i molt d’humor, Cu-Cu pretén fer-los veure que la diferència no ha de ser negativa i que si l’acceptem pot acabar convertint-se en una virtut que ens fa únics.

Descripció

DataDiumenge, 4 de desembre de 2022
Hora12.00 h
TipusTeatre | Titelles | Clown
Durada50'
IdiomaValencià
Per aPúblic familiar a partir de 5 anys
CompanyiaBambalina Teatre Practicable

Fotos i vídeos

Descàrregues

    @lhortateatre