CENICIENTA, LA MAGIA DEL MUSICAL

Eventime Teatre

Sinopsi

Per fi havia arribat el dia del seu aniversari! Els cuiners ja havien acabat la tortada, els criats tenien preparats un fum de regals i el Pare es guardava la notícia que canviaria les seues vides. Es casava amb una dona vídua, com ell, que tenia dues filles. Per fi tornarien a ser una família!

Encara que la mort del pare ho va canviar tot: la madrastra i germanastres es van apropiar de la casa, fent de Ventafocs la seua criada. Afortunadament, en aquells moments difícils, el destí li va tornar tota l’amistat que ella sempre havia oferit: els seus amics, els ratolins, s’encarregaren de cuidar-la i de fer-la riure amb les seues cançons i jocs.

Però, al fons del seu cor, Ventafocs sabia que no hi ha mal que dure per sempre i que algun dia tornaria a ser feliç. I no s’equivocava, ja que –en aquell just moment- la màgia de la Fada ho va inundar tot. Els draps es convertiren EN precioses teles, les sabatilles en sabates de cristall i d’immediat es va veure a dalt d’una carrossa que l’allunyaria de les injustícies.

Però, triomfaria finalment aquell caràcter lluitador i idealista? Què passaria després de les dotze quan la màgia desaparegués? Aconseguiria la Ventafocs el seu somni de felicitat? No et perdes, “La Ventafocs, el musical”!

Descripció

DataDivendres, 23 de desembre de 2022
Hora18.00 h
TipusTeatre Musical
Durada70’
IdiomaCastellà
Per aPúblic familiar
ProduccióEventime Teatre

Fotos i vídeos

Descàrregues

    @lhortateatre