A tempo de conte

Batucado

Sinopsi

A tempo de Conte no és un espectacle musical comú, es tracta d’un espectacle infantil didàctic i interactiu basat en un projecte musical anomenat Batucado.

Batucado és una metodologia musical des de bebé aplicada en forma de taller musical on fem servir com a suport un llibre i cd com a material musical indispensable.

L’objectiu de l’espectacle, consisteix a plasmar els objectius bàsics de l’Educació Musical infantil i els seus beneficis a través de les diferents cançons originals, personatges i il·lustracions que figuren en cadascú dels llibres Batucado. Es veuen representats escènicament d’una manera molt propera, dinàmica i divertida amb molt de gust i professionalitat.

Cadascuna de les històries estaran representades per Allegra i Adagio, uns personatges molt divertits i carismàtics que ens guiaran i ajudaran a descobrir totes les aventures musicals de cada conte musical.

El públic i les famílies amb els seus menuts, seran sempre protagonistes de forma activa a l’espectacle CANTANT, BALLANT I APRENENT MÚSICA EN FAMÍLIA.

Descripció

DataDiumenge, 11 d'abril de 2021, a les 12.00 h i a les 18.00 h
TipusTeatre interactiu i musical
Durada50’
IdiomaValencià
Per aprimera infància de 0 a 5 anys
ProduccióBATUCADO

Fotos i vídeos

Descàrregues

L'Horta Teatre

Altres espectacles programats

@lhortateatre