A MI LADO

Ultramarinos de Lucas

Sinopsi

A mi lado conta l’aventura d’una dona i un home que habiten un petit món de color blanc, un llenç per pintar. Tots dos es coneixeran a través del joc i viatjaran des de la por a la curiositat, per a finalment trobar-se l’u a l’altre. Un viatge des del “Jo” al “Nosaltres”. Una trobada amb “l’altre”.

Acompanyem a la xiqueta i al xiquet en aquest viatge ple de curiositat i temor per a conéixer al que es troba al seu costat. “L’altre” sempre és un enigma per a ells en la seua primera infància.

Mitjançant el joc, ens preguntem, al seu costat, al meu costat: “Qui és Tu?”. Ells necessiten aproximar-se, relacionar-se, en aquest moment en el qual comencen a obrir-se al món.

Ens dirigim a l’espectador amb un llenguatge bell i elemental: unes senzilles figures geomètriques transformades en joguets en mans dels actors, que, moguts per la música inspiradora d’un piano, dibuixen universos sorprenents sobre l’escenari.

Així, mirant als ulls als menuts espectadors, col·locant-se a la seua altura, viatgen junts, entre traços de dos colors.

Suggerim més que mostrem, perquè confiem apassionadament en la imaginació creadora del públic de la primera infància. Els parlem amb honestedat, amb el seu escàs vocabulari, apel·lant a la seua disposició natural per al teatre

Descripció

DataDiumenge, 23 d'abril de 2023
Hora11.00 i 12.30 h
TipusTeatre | Dansa | Objectes
Durada30'
IdiomaSense Text
Per aPrimera infància de 0 a 5 anys
ProximitatEl públic s'ubicarà dalt de l'escenari
ProduccióUltramarinos de Lucas

Fotos i vídeos

Descàrregues

    L'Horta Teatre

    Altres espectacles programats

    @lhortateatre