Lil·liput

Sinopsi

Traslladarem als xicotets espectadors a una illa, un univers sonor que es va construint i que barreja la música en viu amb les aportacions puntuals del públic més xicotet. Utilitzant objectes quotidians reciclats crearem tots junts la banda sonora del nostre particular “Lil·liput”, un món diminut, molt especial i que, en molts aspectes, és reflex del nostre.

Valors pedagògics

Convertirem la representació en una experiència creativa viva per tal que el públic siga alguna cosa més que espectador passiu d’una narració. Jugarem a fabricar un calidoscopi d’imatges i sonoritats per estimular els sentits i despertar la curiositat de xiquets i grans. Música, poesia i humor van entreteixint un viatge que, a més, emfatitzarà valors com l’actitud responsable cap al medi ambient.

Durada aproximada: 45 min.

Infantil (A partir de 3 anys)

Fotos i vídeos

Descàrregues

  L'Horta Teatre

  Otros espectáculos programados

  La programación en nuestra sala

  Sala L’Horta es un contenedor cultural privado con aspiración y vocación de servicio público. A lo largo de 30 temporadas lleva ofreciendo una programación variada y de calidad, dirigida a diferentes grupos de edad: público familiar, primera infancia y público joven y adulto.

  Para nosotros, se trata de seguir con la búsqueda continua de espectáculos de calidad que desarrollan la creatividad de pequeños y grandes.

  @lhortateatre