Preus i reserves

QUIN ÉS EL PREU DELS ESPECTACLES?

Per a tots els espectacles, el preu de l’entrada per alumne és de 5€.

COM FER LA RESERVA?

Per a realitzar la reserva haureu de seguir aquests passos:

1r CONTACTE

Per a sol·licitar l’espectacle i la data o per a rebre més informació, podeu telefonar al 96 375 96 43 o al 96 375 11 47 o podeu enviar un correu electrònic a informacio@lhortateatre.com.

2n RESERVA

Per a garantir el bon funcionament de l’activitat, recordeu que és molt important que abans de fer la reserva s’assegureu bé del nombre d’alumnes que assistiran a la visita i s’ajusteu al màxim.

Quan Sala L’Horta us confirme la data, l’horari i totes les dades de la vostra reserva, haureu d’enviar-nos la circular de reserva que us facilitarem degudament emplenada. Per a la temporada 2020-2021 hem introduït aquesta novetat. Una vegada hàgeu fet la reserva haureu d’abonar 1 € per alumne en concepte de reserva. Aquesta senyal la podreu realitzar mitjançant transferència bancària i us la descomptarem de l’importa total que haureu d’abonar el dia de la vostra visita. En cas de suspensió de la funció per causes de força major, us la reintegrarem.De la reserva feta només s’acceptarà un màxim de baixa del 10% d’alumnes; la resta s’haurà d’abonar en la seua totalitat.

3r CONFIRMACIÓ DE L’ALUMNAT ASSISTENT

Uns dies abans de la vostra visita haureu de posar-se en contacte amb nosaltres per tal de confirmar-nos el nombre total d’alumnes que assistiran.

@lhortateatre