CAMPANYA ESCOLAR

BENVINGUTS A SALA L'HORTA!
BENVINGUTS A CASA VOSTRA!

Aprenem, Gaudim, Eduquem junts

A la Sala L’Horta portem oferint-vos durant 21 temporades una programació variada i de qualitat. Des que vam obrir les portes allà pel 1995, hem tractat de ser referent en el teatre per a xiquets i xiquetes complementant el treball realitzat en les campanyes escolars i reforçant la nostra posició com a sala d’exhibició oberta al públic en general.

Al llarg d’aquestes 21 temporades…

…MÉS DE 1.500 FUNCIONS DE 160 ESPECTACLES PROGRAMATS

…MÉS DE 320.000 ESPECTADORS DE 1.500 CENTRES DOCENTS ENS HAN VISITAT

…HEM GAUDIT D’1.000.000 DE RIALLES

Enguany celebrarem la que serà la 21a edició de la Campanya Escolar Teatre dels Xiquets i per això us hem preparat una programació molt especial. Sabem que enguany serà un any difícil o almenys una miqueta diferent i per això volem que sapigueu que Sala L’Horta està perfectament preparada per a garantir el compliment de totes les mesures establertes per les autoritats sanitàries i la legislació vigent en referència a la COVID19.

Realitzarem funcions solament per a grups estables de convivència escolar reduint notablement l’aforament de la sala i garantint que la vostra visita siga una experiència cultural segura.

Apostem per la proximitat i la interacció

Qualitat, passió i una gran varietat de muntatges específicament recomanats i dirigits a les diferents etapes escolars: des del primer cicle d’educació infantil fins al batxillerat. Apostem de nou per la proximitat i la interacció entre l’espectador i l’escena, programant dos espectacles amb un aforament reduït que ubiquen el públic al mateix escenari i possibiliten un vincle molt especial amb els actors i la història.

Per a nosaltres es tracta d’una cerca contínua d’espectacles de qualitat que desenvolupen la creativitat i la imaginació dels i les alumnes. Creiem que el teatre és un element pedagògic molt eficaç, tant per a l’anàlisi de conductes socials, incentivant la reflexió i el debat, com per a potenciar la capacitat empàtica i reforçar actituds solidàries, de convivència i tolerància.

Perquè el nostre objectiu principal és, i com ho ha sigut durant aquests vint anys, ajudar-vos a formar xicotetes persones que pensen, que imaginen, que senten, que s’emocionen, que socialitzen, que respecten… En fi, volem ajudar-vos a fer que troben la felicitat!

Què us pareix? Veniu a viure el teatre amb nosaltres?

Sala L’Horta

Allò que heu de tindre en compte

A Sala L’Horta ens agrada que gaudiu intensament de l’experiència de vindre al teatre; i com que no volem que us preocupeu de massa coses, nosaltres ens encarreguem de tot. És per això que només us demanem que poseu especial atenció sobre quatre aspectes importants:

El respecte per les instal·lacions, el respecte per la resta de companys i companyes, el silenci i, sobretot, la puntualitat. Aquests valors són molt importants per a garantir el bon funcionament de les sessions i la bona convivència amb la resta d’escoles amb qui coincidireu en la vostra visita al teatre. Per això, us preguem que tracteu d’arribar amb un mínim de 15 minuts d’antelació per no fer endarrerir l’inici de l’espectacle.

Si ho complim, tots guanyem.

Moltes gràcies!

@lhortateatre